Hvis du hellere vil bruge din tid på at gøre det, DU er bedst til...


Lad Executive Office klare dit papirarbejde. Det er det, vi er bedst til.


Sekretæropgaver

 


HAR DU BRUG FOR EN HJÆLPENDE HÅND?


Overfyldt indbakke. Bunker på skrivebordet. Telefon, der ringer konstant. Har du svært ved at finde tid til det hele? Er du frustreret over arbejdsbyrden?

Især i perioder med spidsbelastning kan det virke uoverskueligt at komme igennem alle opgaverne - til tiden og med et tilfredsstillende resultat. I sådanne situationer tænker man ofte på at ansætte en ny medarbejder. Men hvad nu hvis arbejdsbyrden er midlertidig?

Executive Office kan hjælpe med at løfte de administrative opgaver, der ligger og venter. Måske har du behov for hjælp til arkivering? Eller renskrivning af dokumenter? Indtastningsarbejde? Vi udfører alle typer sekretæropgaver - store som små. På timebasis eller fra opgave til opgave.

Her på siden kan du læse mere om de opgaver, vi kan udføre for dig, fx arkivering, oprydning, strukturering, hjemmesider, oversættelse, korrekturlæsning, tekstrevision, møde- og rejseplanlægning og layoutopgaver. Vi kan også meget andet, så du er velkommen til at kontakte os med dine behov. Vi finder helt sikkert en måde at aflaste dig på, så du kan koncentrere dig om dine egne kerneopgaver.

 


ER DIN INDBAKKE UOVERSKUELIG OG GLEMMER DU DINE AFTALER?


Så er der hjælp at hente... Executive Office kan sørge for at se dine mails igennem og sortere dem for dig, så din indbakke bliver overskuelig og overkommelig. Sammen med dig vurderer vi hvordan dine mails skal prioriteres og sorterer dem herefter. Så vil du lettere kunne finde de vigtige mails fra dine kunder og samarbejdspartnere, og du vil kunne vente med at læse mindre vigtige mails, som nyhedsbreve og cc-mails, til du har tid i en travl hverdag.

Vi kan besvare dine mails for dig, så kunderne får fornemmelsen af at netop de er de vigtigste personer for dig lige nu, da de ikke skal vente på eller rykke for en tilbagemelding fra dig. 

Vi kan også hjælpe dig med at styre din kalender og lægge dine aftaler ind, så du slipper for bøvlet med at flytte rundt på eksisterende møder i en i forvejen alt for hektisk og tidspresset arbejdsdag. Som superbruger i Outlook kan Executive Office optimere den måde du bruger din kalender på - bl.a. ved hjælp af farvekoder, kategorier og opgavestyring.

 


KAN DU IKKE FÅ PUSLESPILLET TIL AT GÅ OP?


Har du svært ved at få tid til dine kundemøder? Kolliderer dine aftaler, så du er nødt til at aflyse i sidste øjeblik? Ville du ønske at du ikke skulle bruge så mange ressourcer på konstant at tilrette din kalender? Med effektiv styring af dine møder og aftaler kan du udnytte den tid du har til rådighed bedre. Du kan måske også spare så meget tid at du har mulighed for at opfylde din virksomheds målsætninger (fx vækst og udvikling), som du har været nødt til at skubbe til side på grund af tidsnød og daglige driftsopgaver.

Executive Office kan styre din kalender og lægge dine aftaler ind, så du slipper for bøvlet med at flytte rundt på eksisterende møder i en i forvejen alt for hektisk og tidspresset arbejdsdag. Og vi kan optimere den måde du bruger din kalender på - bl.a. ved hjælp af farvekoder, kategorier og opgavestyring, så du får frigivet værdifuld tid.

Vi kan desuden hjælpe dig med planlægning og koordinering, både når det drejer sig om at aftale et møde med en enkelt person eller hvis der skal findes et passende tidspunkt for et større møde med mange deltagere. Udover at aftale selve mødet kan vi også hjælpe med at indhente og udsende mødemateriale, printe materialet ud og  klargøre PowerPoint-præsentationer. Vi kan også hjælpe med udarbejdelse af dagsordener og evt. referater.

 


DRILLER DIN COMPUTER?


De fleste har oplevet irritationen, når computeren ikke gør, som man vil have den til. I de fleste tilfælde opfører programmerne sig 'underligt', fordi man er kommet til at trykke på en genvejstast uden at vide det eller fordi man ikke udnytter det pågældende program på bedst mulig vis. Det er frustrerende, når man ikke ved hvorfor fejlene sker eller hvordan man efterfølgende udbedrer dem. Der findes et hav af funktioner i alle programmer, og hvis man ikke bruger dem jævnligt glemmer man fra gang til gang hvordan de skal bruges og hvor man finder dem. 

Du kan bruge Executive Office som en ekstern supportfunktion, når programmerne driller. Vi kan hjælpe dig med generel support og troubleshooting i de fleste Microsoft- og Adobe-programmer, og støder du på problemer eller fejl, du har brug for hjælp til, kan du kontakte os enten via mail eller telefon. Nogle opgaver kræver selvsyn, mens Executive Office ved andre opgaver let kan guide dig over telefonen.

Executive Office kan udover almindelig support også hjælpe dig med at lave brugerspecifikke indstillinger i dine programmer, så de passer bedre til dine behov og den måde du arbejder på. Vi kan også give dig en kort introduktion til de mest nyttige funktioner i programmerne, så du kan danne dig et overblik over hvordan du bedst udnytter programmerne i forhold til dine opgaver.

 


 

 

Øvrige opgaver:

 

 

 

Find os på kortet:

Poppelvang 13 2770 Kastrup Danmark