Hvis du hellere vil bruge din tid på at gøre det, DU er bedst til...


Lad Executive Office klare dit papirarbejde. Det er det, vi er bedst til.


Grafik og layoutopgaver

 


SAVNER DU EN RØD TRÅD I DIN MARKEDSFØRING?


Er dit brevpapir kedeligt? Er dit logo gammeldags? Mangler du reklamemateriale, som du kan give til dine kunder? Hvis du vil have et mere ensartet, professionelt look på dine tryksager, din hjemmeside og dine dokumenter generelt kan Executive Office hjælpe dig med udarbejdelse af nyt logo, visitkort, brevpapir, flyers, brochuremateriale, manualer og meget andet.

Vi kan give din virksomhed et mere sammenhængende udtryk ved hjælp af nyt design og skabeloner, der understøtter det. 

Executive Office arbejder i flere programmer inden for Adobe-familien og kan derfor sætte dine tryksager, reklamer, bannere, logo og visitkort professionelt op. Vi leverer de færdige filer til dig i trykklare versioner eller vi kan tage direkte kontakt til trykkeren og sørge for hele processen, fra idé til færdig produkt.

Executive Office samarbejder med grafiker Peter Jensen fra petergrafisk og kan derfor levere alle slags grafiske produkter i en høj kvalitet.

 


ER DINE DOKUMENTER RODEDE OG UOVERSKUELIGE?


Dokumenter, der skal indeholde mange informationer, bliver let uoverskuelige og rodede, hvis layoutet ikke er opbygget på en logisk og anvendelig måde. Og dokumenter med sparsom mængde informationer kommer hurtigt til at se kedelige og tomme ud. Hvad enten det drejer sig om dokumenter, du sender til dine kunder, fx breve, blanketter, præsentationer og fakturaer, eller dine egne interne arbejdsdokumenter, er det vigtigt at dokumentet er let at gå til, overskueligt og brugbart for den, der skal læse det eller arbejde med det.

Det samme gælder for grafiske elementer i dine dokumenter eller præsentationer. Tabeller og grafer med mange data ser ofte kluntede og uoverskuelige ud, hvis layoutet ikke er gennemtænkt. Men grafiske elementer kan heldigvis optimeres, og Executive Office kan forbedre visningen af dine data, bl.a. ved at dele dem op i mindre elementer, bruge farveskalaer, der passer til de andre elementer i dit dokument og ved at tilpasse selve tabellen eller figuren efter din virksomheds designs.

Executive Office hjælper dig med at strømline dine dokumenter, så de bliver overskuelige og mere indbydende at læse og bruge for dine kunder, dig selv og dine medarbejdere. Vi kan ensrette al din dokumentation, så dine kunder ikke er i tvivl om at brevet, blanketten eller fakturaen kommer fra din virksomhed. Vi kan enten etablere nogle simple retningslinjer for dokumentopsætning, skrifttyper og logo eller udarbejde let anvendelige skabeloner til formålet.

 


STARTER DU FORFRA HVER GANG DU SKAL SKRIVE DOKUMENTER?


Skriver du bare oveni et gammelt dokument, når du skal lave tilbud til kunderne, for at spare tid? Problemet med denne løsning er at der er en meget stor risiko for fejl. Desuden kan det gøres på meget kortere tid, hvis dokumentet på forhånd er layoutet og klar til indtastning.

Vi kan hjælpe dig med at lave skabeloner til tilbud, ordrebekræftelser, fakturaer, korrespondance, lister, oversigter og mange andre typer dokumenter. Det er mange fordele ved at anvende skabeloner og du kan med en meget lille indsats hurtigt opnå store besparelser, både økonomiske og tidsmæssige.Ved at bruge skabeloner til udarbejdelse af dine dokumenter får du følgende umiddelbare fordele:

  • et ensartet udseende på dit skriftlige materiale, hvilket får din virksomhed til at fremstå mere professionel
  • du sparer tid, fordi du ikke skal lede efter et lignende dokument, du kan skrive oveni
  • du nedsætter risikoen for fejl i datoer, navne og adresser, som ikke er blevet rettet fra det gamle dokument
  • alle medarbejdere kan bruge samme skabeloner, så der opnås en genkendelighed i dokumenterne
  • tilretninger af skabelonerne kan udføres hurtigt og let, så de til enhver tid afspejler eventuelle ændringer i din virksomhed, fx ny adresse, informationer om ferielukninger, nyt logo m.v.

 


 

 

Øvrige opgaver:

 

 

 

 

 

Find os på kortet:

Poppelvang 13 2770 Kastrup Danmark