Hvis du hellere vil bruge din tid på at gøre det, DU er bedst til...


Lad Executive Office klare dit papirarbejde. Det er det, vi er bedst til.


Om Executive Office

Executive Office blev etableret i forsommeren 2013 af Christina Gry Paulsen. Virksomheden yder administrativ assistance til enkeltmandsvirksomheder, selvstændige erhvervsdrivende samt små og mellemstore virksomheder med behov for hjælp til alle typer administrative opgaver, sproglig assistance (engelsk/dansk oversættelse og korrekturlæsning), generel tekstrevision, optimering af arbejdsgange, tovholderfunktioner, rejseplanlægning og meget andet. 


Ideen

Ideen bag Executive Office er at give kunderne mulighed for at tilkøbe administrativ assistance af høj kvalitet, når de har brug for det, så de selv kan koncentrere sig om det, DE er bedst til, nemlig deres egne kerneydelser. 

De vigtigste opgaver er at levere, assistere og optimere - og Executive Offices primære målsætninger kan beskrives således:

  • Vi leverer altid ydelser af høj kvalitet - i rette tid og til rette pris
  • Vi assisterer vores kunder, når de har brug for det og i det omfang, der er nødvendigt
  • Vi optimerer kundernes arbejdsgange for at frigive ressourcer

Vores motto er netop derfor:

 Lad Executive Office klare dit papirarbejde. Det er det, vi er bedst til.

Hvis du hellere vil bruge din tid på at gøre det, DU er
bedst til...

 

CHRISTINA GRY PAULSEN

Med knap 20 års erhvervserfaring indenfor kontor- og administrationsområdet har jeg opnået stor alsidighed indenfor faget. Jeg har altid nydt det administrative felt og har aldrig været bange for at kaste mig ud i nye opgaver og arbejdsområder, hvilket har givet mig et solidt kendskab til kontorarbejde og administrative funktioner.

Find os på kortet:

Poppelvang 13 2770 Kastrup Danmark