Hvis du hellere vil bruge din tid på at gøre det, DU er bedst til...


Lad Executive Office klare dit papirarbejde. Det er det, vi er bedst til.


Personen bag Executive Office

 

Kort biografi

Indehaver Christina Gry PaulsenChristina Gry Paulsen

Mere end 20 års erhvervserfaring inden for kontor- og administrationsområdet har givet mig stor alsidighed inden for faget.

Jeg har altid nydt det administrative felt og har aldrig været bange for at kaste mig ud i nye opgaver og arbejdsområder, hvilket har givet mig et solidt kendskab til kontorarbejde og administrative funktioner. 

Jeg har i løbet af min karriere været ansat i meget forskelligartede brancher: En handels- og ingeniørvirksomhed, et b
ørsmæglerfirma, i bygge- og ejendomsbranchen og i analyse- og  forskningsinstitutioner. Disse brancheskift har givet mig et unikt indblik i det administrative områdes mange facetter.


Meget tidligt i min karriere stod det klart for mig at jeg med tiden ville etablere egen virksomhed med ydelser indenfor sproglig og administrativ assistance.


Og i forsommeren 2013 etablerede jeg virksomheden Executive Office & Admin Support. 

Virksomheden tilbyder administrativ support til enkeltmandsvirksomheder, selvstændige erhvervsdrivende samt små og mellemstore virksomheder med behov for hjælp til alle typer administrative opgaver.

Executive Offices opgaveportefølje består af sproglig assistance (korrekturlæsning, generel tekstrevision og engelsk/dansk oversættelse), design- og layoutopgaver, sekretariatsbistand, arbejdsgangsoptimering, tovholderfunktioner, rejseplanlægning og meget andet.

Mit serviceniveau og faglige drive er højt og jeg er derfor et godt valg, når opgaverne kræver hurtig og effektiv udførelse samt resultater af høj kvalitet.

Jeg evner at arbejde målbevidst og have øje for detaljerne uden at miste overblikket, og mit arbejde er kendetegnet af at være gennemarbejdet og veludført. Jeg besidder en veludviklet sans for strukturering, planlægning og effektivitet, og jeg følger altid løbende op på mine projekter og opgaver, så de afsluttes på en god og ordentlig måde - til alles tilfredsstillelse. 

Idet jeg i mine tidligere jobs har haft mulighed for at stifte bekendtskab med alle mulige afkroge af administrationsfaget, spænder mine faglige kompetencer vidt. Sideløbende med mine jobs har jeg taget en erhvervssproglig diplomeksamen i engelsk, og jeg kan derfor udføre arbejde indenfor mine kerneområder på både dansk og engelsk.

Mit CV kan ses her: Kort CV for Christina Gry Paulsen


 

Find os på kortet:

Poppelvang 13 2770 Kastrup Danmark